VVS - afdelingen

Bag Math.Hendes EFTF. står en faguddannet, autoriseret VVS-installatør, der altid kan give dig en faglig og grundig vejledning.

 

Badudstilling med faglig og grundig betjening

 

Hos Math.Hendes EFTF. kan du hente inspiration og købe alt til badeværelset. Du kan også få en snak med vores badkonsulent, hvis du ønsker at få et tilbud på en totalløsning. I butikken står et dygtigt faguddannet personale, der har stor viden om alle butikkens produkter og masser og masse af idéer til hvordan de anvendes.

Alt i tilbehør og reservedele, hvis du er "gør-det-selv" mand

 

Hos os finder du alt, hvad du skal bruge til dit bad, køkken, bryggers, eller varmesystem. Og det du ikke finder i udstillingen, bestiller vi hjem. Ligeledes kan du naturligvis også få et godt råd med på vejen.

 

Du har tre muligheder for nyt bad eller varmesystem

 

"Gør-det-selv" med faglig vejledning fra os. "Gør-det-sammen med os", hvor vi på forhånd aftaler de ting, som du syntes du kan og må klare selv - resten tager vi os af. Eller du kan "gøre-det-let" - lad os gøre det hele. Hvis du overlader det til os, at installere dit nye bad eller varmeanlæg, overlader du os samtidig styringen af alle de håndværkere, der er nødvendige i arbejdet.

 

Mathias Hendes Eftf. aps · Søstvej 21 · 6200 Aabenraa · 7462 3760 · info@math-hendes.dk